Uppdaterat 1 feb: Seminariet är nu fullbokat! Vi kommer dock att livesända seminariet, så besök oss här på Intellecta-bloggen torsdag kl 8.30. Välkommen!

Torsdagen den 3 februari presenterar vi Twittercensus – en rapport om twitteranvändningen i Sverige.

Twitter är ett av de mest omtalade socialamedierfenomenen i Sverige. Twitters genomslag i traditionell media är omfattande, och snart sett varenda opinionsbildare, politiker eller journalist med ambitioner är själv aktiv på Twitter.

Men en ordentlig genomlysning av antalet svenskar som faktiskt använder sig av mediet – och hur det används – har saknats som underlag för diskussionen.

Fram tills nu. 1 000 000 användare och miljontals tweets har granskats. Datainsamlingen är klar, men analysarbetet bara påbörjat. För att det ska bli så bra det kan bli behövs fler hjärnor.

Därför vill vi att du kommer till seminariet.

På frukostseminariet kommer vi bland annat att presentera alldels färska siffror på antalet svensktalande twittrare, utvecklingen över tid och och över aktiviteten på twitter. Förhoppningsvis blir det en spännande diskussion kring resultaten och twitters genomslag och framtid.

Tid: 3 februari, 08.30 (vi bjuder på frukost)
Plats: Intellecta, Birger Jarlsgatan 57, Spårvagnshallarna

OSA per e-post till hampus.brynolf(kringla)intellecta.se, senast de 31 januari.

Lämna ett svar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

obligatoriskt